CaseConsultants

Algemene Verordening Gegevensbescherming Specialisten

Onze Diensten

AVG Kennis: al onze collega’s hebben aantoonbare kennis van de AVG die zij met U kunnen delen, op elk vlak:

  • Project Management: sommigen van ons zijn aantoonbare projectmanagers met uitstekende AVG kennis. Zij kunnen u uitstekend helpen met een projectmatige implementatie van de AVG.
  • Consultancy: sommigen van ons zijn veel beter in advisering dan anderen. Zij helpen u de juiste vragen te formuleren, de juiste overwegingen te laten maken en de juiste beslissingen te nemen. U kunt ze gebruiken als klankbord, toegevoegd projectteamlid, auditor.
  • Funtionaris Gegevensbescherming (FG/DPO): wij leveren kennis ‘on demand’, en afhankelijk van de klant kiezen wij een consultant die helpt de organisatie AVG ‘compliant’ te houden in de rol van FG. Dit kan full time, part time of op afroepbasis zijn.
  • Audits: wij kunnen snel door u organisatie heenlopen om te verifieren of uw organisatie AVG compliant is of niet, en aangeven wat er moet gebeuren om dit worden.
  • Trainingen: geheel naar uw behoefte kunnen wij trainingen aanbieden. Eenvoudige ‘Wat moet je niet doen?’ tot aan toegespitste trainingen voor CIPP/E en/of CIPM certificering.
  • Awareness Sessies: afhankelijk van uw behoefte kunnen we presentaties, communicatie, sessies of trainingen organiseren, geheel naar uw behoeftes en wensen.

Neem contact met ons op onder info@caseconsultants.nl of bel ons (06-11396163), voor een vrijblijvend gesprek.